MentorPartner

Az Energia Riport készítői

Az Energia Riport kutatássorozatot a BellResearch és a MentorPartner együttműködésének eredménye.

BellResearch

A 2000-ben alapított BellResearch a szolgáltatáspiacok, az infokommunikáció, a pénzügyek, az energiapiac és a hr-crm területének meghatározó kutató és tanácsadó specialistája.

Ügyfeleinknek a módszerek teljes skálájával magas hozzáadott értékű, piaci környezetbe illesztett stratégiai információkat szolgáltatunk.

Egyedi kutatásaink és elemzéseink mellett rendszeresen készítünk szindikált tanulmányokat is a piaci liberalizáció, az üzleti megoldások, az infokommunikáció, a vállalati és lakossági pénzügyek, az energiapiac, a humán erőforrás és a válsághatások témájában.

Professzionális megoldásokkal, magas szintű piacismerettel és kiemelt tanácsadási kompetenciával jó döntéseket támogatunk.

Ismerje meg, milyen kutatási és tanácsdási megoldásokkal támogatjuk Önt: www.bellresearch.com

MentorPartner

A MentorPartner Stratégiai és Vezetési Tanácsadó Kft. üzlet- és működésfejlesztésre fókuszáló tanácsadói csapata átfogó piacismerettel rendelkezik az energetikai liberalizációs folyamatok és a szabályozásváltozás területein.

A liberalizáció következtében fellépő versenypiaci kihívások kezelését mind vevői mind szállítói oldalon tanácsadóként támogattuk.

Számos iparágban jelentős tapasztalatokra tettünk szert szolgáltatás- és kereskedelemfejlesztési területen, a kereskedelmi stratégia kidolgozásától a folyamatokat támogató CRM-rendszerkövetelmények meghatározásáig. Részt vettünk energetikai vállalatok működésfejlesztésében, folyamataik optimalizálásában. A fejlesztések összehangolására projekt- és programmenedzsment szolgáltatást is nyújtunk.

Keresse fel honlapunkat: www.mentorpartner.huFriss kutatások, elemzések - iratkozzon fel a BellResearch hírlevelére!

AJÁNLAT ÉS MEGRENDELÉS
További információk, ajánlat és bemutató prezentácó:

Andrási Tamás
üzletfejlesztési igazgató
tamas.andrasi{*}bellresearch.com
[+36-1] 477 01 00